''ספישל חבר'' – היחידה הקולינרית. מאת: אורי נחום

לפני מספר שבועות התחיל בקלאבהאוס מיזם: "ספישל" חבר. הרעיון שמאחורי המיזם הוא לאפשר לכל חבר המעוניין בכך (לאו דווקא מהיחידה הקולינרית) להפוך לשף ליום אחד במיזם המופעל פעם בשבוע (בימי שלישי). ניתן להציע מתכון או תפריט אותו בוחר החבר מראש וחברי היחידה הקולינרית דואגים לוודא שכל המצרכים , הכלים וכולי ישנם במטבח.
ביום המיועד הופך אותו חבר ל' 'שף ליום אחד". למעשה לאחר בחירת המתכון או התפריט המיועד, משתתפים כל חברי היחידה הקולינרית בהכנות.
בבישול עצמו ובהגשה בארוחת הצהריים כאשר השף הנבחר מנצח את המלאכה.
עד כה נערכו שלושה ימי "ספישל חבר" שנחלו הצלחה רבה.

מעבר לתהליך ההכנות והבישולים עצמם, יש לציין בראש ובראשונה את עבודת הצוות, האווירה הנעימה ושיתוף הפעולה היוצא מן הכלל בין החברים לבין עצמם ובין אנשי הצוות לחברים הנוטלים חלק במיזם. אין ספק שהדבר תורם לגיבוש ולהעמקת הקשר בין החברים בקלאבהאוס וביחידה הקולינרית בפרט.